Lillehammer lekeland

Om oss

Velkommen til

Lillehammer Lekeland

Lillehammer Lekeland er et innendørs lekeland i sentrum av Lillehammer. Vår maskot Lille Mø tar med barn mellom 0 og 9 år inn i sin gårdsverden. Her kan barna utfolde seg i sklier, ballbinge, andedammen og i hinderløyper. De voksne kan nyte en kopp kaffe (og kanskje noe godt ved siden av) mens de har god oversikt over barna sine.

Har du en telefon eller en mail du må svare på? Det skjønner vi! Benytt deg av vårt workspace. Her kan du koble til wifi, plugge i stikkontakten, se barna leke og få gjort unna det du skal før dere går hjem og spiser middag.

Vi håper å være stedet der de voksne får tid til å senke skuldrene, fordi barna leker trygt i vårt soft-play lekeland. Hos oss får barna utfordret sanser, retorikk og motorikk, samtidig som de koser seg!

Hvorfor lekeland?
Vi er fire mammaer og pappaer som selv er midt i småbarnsfasen. Vi satt dag fem på en litt for liten hytte og lurte på hva vi skulle finne på i det dårlige og kjølige høstværet. Vi hadde allerede vært på turer, lekt, malt, grillet pølser, plukket blåbær og vært på det lokale badelandet. Det er utrolig hva man rekker når man står opp kl. 05:00. «Det skulle vært et lekeland her!» utbrøt en av pappaene. «Hvorfor starter vi ikke et lekeland, så har vi og alle andre småbarnsfamilier noe artig å finne på – vinter’n er lang og sommer’n er kald» Så da gjorde vi det.

Vår visjon

Kom og lek med oss

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle